72 Makwe Pakwe telah membaca entry ini

My biebie sayang , 
bila kita bercakap pasal cinta , kadang kadang blushing jugak kan ? heee ~
hey , i love you too lah , even biebie tak pernah kasi sayang sekuntum bunga pun,
tapi biebie selalu bagi sayang makanan, muahaha, lagi bapak bernilai dari bunga tahi ayam -..-


Kita selalu bersama sama kan kan biebie ? 
Muka biebie ja yang dok mengikut sayang pergi mana pun, 
alasan nya nanti takut orang culik sayang nie. 
Hhahaha, takdanya. Penculik tuh fikir sepuluh kali lhaa nak angkat baby elephant nie. 
Lambat kerja dia. Muatan lebih. Kenderaan berat.
Bila sayang tak kasi ikut ja mesti buat macam macam ayat pasrah.
Bila ayat pasrah tak menjadi, siap main ugut ugut pulak.
Last last at the end biebie boleh jugak ikut -..-


Biebie selalu cakap sayang comel, cute walaupun sayang selalu kutuk biebie buruk. 
Muahaha. dah lama dah sayang tahu yang tuh. Kombang idong den -oo-
Sayang memang cute dari dalam perut mak lagi.
Dulu masa mengandung mak makan ridsect rasanya tuh sayang comel sikit. Hahahahaha
Sayang selalu kutuk biebie sebab sayang tak reti puji biebie. 
Sebenarnya sayang nak puji biebie comel. 
Tapi tersasul pergi ayat mengutuk pulak. muahaha.
Biebie comel sangat, rasa nak gigit hidung gigit telinga. 
Eeee, geram tau tak ? Gigit kang cacat pulak suami sayang nie.


Sincerely, sayang memang ego tahap langit ketujuh bila kita gaduh, 
sayang akan berjuang habis habisan dengan hujah dan bukti bukti yang berasas.
Sayang akan pastikan kemenangan dipihak sayang. 
Maybe terbawa bawa peragai dari sekolah kott, selalu sangat masuk debate. 
Tapi kekadang biebie pun tunjukkan belang harimau ego tuh kan kan. 
Kekalahan munculkan diri dipihak sayang, last last kena mintak maaf.
Sob sob sob T_T Nasib baik khaa biebie tuh cinta hati sayang. 
So sayang tak kisah nak mengalah, cause iloveyou :*


Biebie suka sakat sayang, suka sangat buli sayang kan ?
Biebie cakap muka sayang macam minah indon kerja kontrak.
ishhhhhhhhhh jahatnyaa biebie nie, suami siapa ntah ? O.o
at least sayang lagi kachak bergaya meletop dari biebie hokay.
Ouh yeah baby ! Muahaha. Mohon jangan jealous tahap nak mati yaa ?


Biebie sememangnya suka buli sayang !
Mentang mentang lhaa sayang pendek dari biebie *sikit ja nah*, 
digula gula kan nya sayang umpama seketoi coklat yang dah expired.
Dibulinya sayang gemuk pendek lhaa hape lhaa, 
Lengan berotot dikatanya, sayang tumbok biebie kang, terabur gigi.
Mentang mentang lerr sayang nie baby chubby yang comel,
Minat sayang pun, coverlah sikit fanatik kat sayang tuh :P


Sumpah, dulu sayang mana reti sangat nak jealous apa itu,
tapi dah biebie yang ajor, sayang pun dah graduate dengan cemerlang lerr.
Padan muka biebie, sapa suruh ajar sayang jealous. 
Tapi kadang kadang sayang tak tunjuk sangat pun,
sayang tak tunjuk pun muka jealous tuh, padahai dalam hati, dilanda bom atom.
Tayang muka selamba badak bergolek ja kat biebie kan. hahahha
Bila sayang dah terjealous tahap dewa, pepaham sendiri lerr, 
Memang peragai sebusuk tahi lerr time tuh. 


Biebie perasan tak ? Kita selalu gaduh kan, 
Kekadang dok senyap saja saja boring pun mula nak cari gaduh kan.
Kes korek hidung pun boleh buat modal gaduh kan, hahah
Tapi kita gaduh kejap kejap ja kan, lepastu mula manja manja balik.
Manja dan dibelai umpama kucing parsi bulu kembang nak mampus. kihkihkih
Tapi kekadang ada jugak gaduh besar besar kan, 
bila gaduh besar, memang muka masing masing umpama jeruk pelam masam tahap mati.
Orang keliling pun tak berani tegur time tuh, semua kena sound. 
Dalam hati maki bermacam macam dah, semua bahasa alien keluar habis.
Tapi walau dugaan mendatang , ribut badai dalam hubungan kita sekalipun ,
Kita tetap tak boleh berpisah kan biebie.
Sebab hati kita dah main aci ikat ikat dandan dah, siap simpul mati lagi >_<


Walaupun kekadang biebie takda dengan sayang, 
yelaa kita kan masing masing belajar lain tempat, 
biebie Jitra, sayang Perlis. Memang lhaa orang cakap dekat.
Kentut pun masing masing boleh dengarr, 
Tapi kebas punggung jugak oh kalau nak berulang alik.
Biebie mesti tetap nak bagi semua orang tahu yang sayang sicomel nie awek biebie :3
Sesapa menggatai dengan sayang semua nak dibelasahnya,
kononnya lhaa, padahai otot pun tak sebesar popeye.
Sebab biebie tuh kan memang jealous kuat, kihkihkih. 


Biebie memang suka control sayang gila gila kan, 
Kemana pun sayang pergi biebie akan ikut kalau boleh, 
Pergi kedai depan rumah tuh pun dilarangnya pergi sorang. 
Hahahha, takpa, saya tak rasa menyampah pun. 
Sayang rasa dilindungi, disayangi dan dihargai sangat. 
Terima kasih biebie sayang. Muah muah muah :*


Sayang memang suka membebel dekat biebie, 
sayang suka potpet potpet potpet dekat telinga biebie sampai sayang puas. 
Sayang akan paksa biebie dengar jugak sampai habis, 
Pasai sandwic ayam yang sayang beli dekat pasar malam yang masam pun sayang bebel,
Kahkahkah, kesian biebie sayang nie kan. 
Tapi kekadang bila biebie yang start bebel, ya ampun. 
Sayang rasa macam nak stapler stapler ja mulut biebie ,
biar muncung macam mulut Suneo kawan Giant dalam cerita Doraemon -_-


Bila sayang tengah marah marah, sayang akan marah biebie sekali kan,
Tapi ada saja yang biebie akan buat untuk ambil hati sayang,
Buat bermacam macam benda yang kekadang jadi stupid joke.
Biebie selalu akan cuba buat sayang tersenyum walaupun masa tuh muka sayang bengang gila.
Ish, menyampahnya dekat you idiot but iloveyou more-..- 


Biebie nak tahu tak apa lagi hasrat sayang yang belum tercapai ?
Nak tengok biebie pakai baju pink, kahkahkah.
Mesti comel macam sutun kan kan, 
jambu gitu macam mak mak, aumm. Yaa sayang tahu =..=


Biebie pernah marah marah sayang, hmm. 
Lepastuh sayang akan merajuk and kata biebie dah tak sayang sayang. heee~
Tapi sayang tahu biebie marah sayang ada sebab.
Sebab biebie sayang sayang kan. ececece cewahhh :D
Maafkan sayang yaa sebab selalu buat biebie marah :'(


Sayang selalu suruh biebie pergi dari hidup sayang kan bie ?
Sebab kekadang angin gila meroyan yang dari afrika mai.
Tuh yang jadi peragai pontianak mengilai tuh,
Biebie tak give up dengan sayang kan, 
tapi sometimes biebie give up jugak dengan sayang.
So i'll hold your hand baby. Together make a better way.


Bila kita dating, sayang suka mengada ngada nak pergi sana nak pergi sana. 
Nak makan tuh makan nie, Semua benda sayang nak kikis biebie.
Tapi biebie tak pernah bantah pun. Sayang sayang biebie sangat sangat.


Walaupun kita selalu gaduh, sampai nak tumbuk tumbuk.
sakit menyakiti hati masing masing sampai tahap nak bunuh diri.
Biebie selalu buat sayang menangis, sayang pun selalu buat biebie menangis.
Tapi kita tetap bersama sama kan, selalu cari penyelesaian bila ada masalah.
Selalu lebih bertolak ansur, selalu bincang sama sama. 

.Muhammad Ammar Bin Zainudin.

TERIMA KASIH SELALU JADI YANG TERBAIK DALAM HIDUP SAYANG

.SAYANG CINTA BIEBIE SELAMA-LAMANYA. 




✿ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ini! ✿

Comments
6 Comments

6 comments :

  1. sweetnyaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. untungnyaaa pakwa akakk <3 <3

    ReplyDelete

✿ tinggalkan kata kata nasihat anda . thanks ✿