72 Makwe Pakwe telah membaca entry ini
Happy, bahagia, rasa disayangi.
Tuh ja boleh yuyun gambarkan sekarang.
Ya Allah, bahagia sangat.
Yuyun harap biarlah selamanya macam nie.
Harap sangat semua nie takkan pernah berakhir.
Yuyun rasa dia lhaa boyfriend, tunang, suami yang paling terhebat pernah Yuyun jumpa.
Yuyun sayang dia sangat sangat. Terlalu sayangkan dia. Taktahu camna nak gambarkan sayang tuh. Terlalu banyak. Sekarang nie setiap hari Yuyun dah terbiasa ada dia dalam hidup.
Setiap pagi ucapan goodmorning tak pernah miss.
Setiap malam ada goodnight kiss and wish for me.
Iloveyou sayang tak pernah lekang dari mulut.
And andai kata dia pergi, boleh ka Yuyun teruskan hidup tanpa dia? 
Maybe dah tak mampu or maybe lepas tuh takkan wujud dah cinta dalam hati untuk sesapa pun.
Tapi apa yang Yuyun boleh kata, selepas dia takkan ada orang lain dah Yuyun boleh sayang.
Kalau kata memang dia pergi, sesapa pun masuk minang, Yuyun akan terima ja without any excuse.
Tapi Yuyun tahu, dia takkan pernah buat macam tuh.
Sebab dia sangat caring, romantik, manja, dan comel. Hikshikshiks.
Dulu pernah ada orang pertikai why Yuyun pilih dia? 
Padahai ramai lagi lelaki yang lebih hebat ada. 
Perlu ka Yuyun bagi alasan, takda alasan sebab bagi Yuyun dia dah terlalu sempurna.
Takda satu pun kekurangan dia dimata Yuyun.
Serius dia bukan macam lelaki lain, langsung tak sama dengan lelaki lain.
Lelaki lain tuh, maksud Yuyun macam baru kenai dua tiga jam dah mintak couple bagai. 
Kau ghaiss? Haha, lawak seyy lelaki macam tuh.
Baru kenal sebulan dah cinta dan sayang tahap nak mati nak bunuh diri terjun lombong bagai.
Katanya laaa, sebenarnya serius tak kisah. *tangan dibahu* .
Baru start berkawan and tengok muka kau aku dua tiga kali pun dah start menaruh harapan.
Seriously, Yuyun tak percaya lelaki macam tuh.
Maybe sebab dari kecik lagi dah terbiasa berkawan dengan lelaki.
Sebenarnya membe lelaki Yuyun lagi banyak dari membe perempuan.
Kalau tidak takda lhaa peragai sebrutal ironman begini.
Thats why sedikit sebanyak, Yuyun boleh tahu peragai diorang.
Kebanyakan nya pilih sebab rupa lhaaa, walaupun Yuyun takda lhaa cun mana tapi at least manis tuh ada *muahahahaha*
Actually, dari awai kenai ngan dia lagi, Yuyun dah macam selesa dengan dia. 
Kalau ikot suka tuh, dari mula kenai lagi dah suka dekat dia.
Suka tuh takda lhaa maksud nak couple ka apa kan.
Suka tuh maksud suka lhaa. Suka berkawan.
Suka borak, suka gaduh, suka kutuk, suka ngadu.
Sebab masa first kenai dia macam hati kering ar, susah sentap.
Tapi sekarang setiap masa nak manja, sentap sedia *alololo comel suami aye nie*
Tapi entah kenapa dari suka berkawan tuh, terjatuh cinta, terjatuh hati, 
terjatuh limpa, terjatuh buah pinggang bagai kat dia.
Padahai masa dok kenal tuh , 
dia lhaa yang paling tak romantik tak sweet sekali 
kalau banding dengan lelaki lelaki lain yang adjust Yuyun time tuh. 
Tapi at least dia layan Yuyun as a princess walaupun masa tuh takda apa apa hubungan spesial lagi ∩__∩
Itu kott sebabnya Yuyun boleh terima dia and tolak lelaki yang dah tunggu Yuyun berabad lamanya *sembang keling*
And the most important thing is, Yuyun rasa sangat selamat bila dengan dia.
The moment dia gosok kepala Yuyun, and seriously Yuyun rasa amat disayangi. 
Haish, taktau nak cakap lhaa banyak mana sayang tuh.
Memang tak ternilai. Yuyun pun tahu dia sayang sangat kat Yuyun. Hahaha gua tak perasan okay.
Kalau tidak takkan dengan Zayn Malik and Pelakon korea pun dia jealous gegila tahap nak mati.
Habis dia delete gambor Zayn Malik dalam henset Yuyun. Takpa lhaa biebie, tak kisah pun.
Dalam wechat tuh pun entah berapa ramai lelaki dia warning and dia block. 
Gambar gambar Yuyun pun habis dia private kononnya taknak.gambar isteri dia nie orang curi *ada ke yang nak curi*
Untuk Muhammad Ammar Bin Zainudin
Dont worry lhaa biebie, selagi sayang bernyawa sayang akan selalu setia dan ingat biebie dalam hati sayang.
Sumpah takkan pernah ada sorang pun yang layak ganti tempat biebie dalam hidup sayang. 
Selamanya hanya ada nama biebie, satu satunya nama biebie, takda dua atau tiga.
Andaikata biebie buang sayang dari hidup bie satu hari nanti pun, hati sayang memang takkan ada untuk orang lain.
Biebie,
Sayang nak jadi satu satu nya perempuan yang tiap tiap hari biebie fikir,
Sayang nak jadi mimpi indah dalam tidur biebie.
Sayang nak jadi orang yang paling bererti dalam hidup biebie.
Sayang nak jadi anugerah yang terindah pernah ada dalam hidup biebie.
Sayang nak jadi orang terakhir yang biebie fikir sebelum tidur.
Sayang nak jadi orang yang paling biebie rindu bila biebie bangun dari tidur.
Sayang nak jadi alasan utama kenapa biebie tersenyum.
Sayang nak jadi orang yang paling biebie sayang.
Sayang nak jadi satu satu nya perempuan yang mempunyai hati biebie.
Sayang nak bersama biebie sampai akhir hayat sayang.
Once again, thanks a lot biebie coz serahkan hati biebie untuk sayang.
Sayang janji sayang akan jaga hati biebie tuh sampai akhir nyawa sayang.
Cinta sayang untuk biebie takkan pernah hilang dan pudar walaupun sedikit.
Cause iloveyou so much.
Sayang akan tetap mencintai biebie dan terus mencintai biebie, selamanya.
Itu janji sayang sampai mati ♥



✿ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ini! ✿

No comments :

Post a Comment

Post a Comment