72 Makwe Pakwe telah membaca entry ini
Lega sikit bila dah jumpa,
Rindu sesangat rasanya.
Seriously rasa tersangat pelik bila tak jumpa.
Selalunya tiap tiap minggu jumpa.
Bila tak jumpa ada ja benda yang tak kena kan.
Mula lhaa nak gaduh.
Kelmarin dulu punya teruk kita gaduh.
Serious sayang cakap sayang dah bad mood gila dah.
Keluaq ja dari kelas, mesej bie masuk.
Baca baca then ayat bie tuh menusuk dalam hati teruih.
Nak nangis ka apa ka sayang pun taktau.
Kepala otak sayang dah macam taleyh fikir.
Sayang pun taktau kenapa sayang rasa camni.
Sayang tak pernah rasa dan tak pernah jadi camni.
Sayang jalan balik bilik sesorang.
Membe membe panggil pun pala otak sayang dah tak berfungsi.
Sambil jalan sayang tengok keliling, sayang rasa macam nak nangis tapi benda tuh tak terluah.
Sayang sampai ja bilik, terus sayang basuh muka then tido.
Farah tegoq and tanya kenapa dengan sayang.
Sayang tak pernah pernah senyap dia kata.
Sayang akan tido bila sayang ada masalah.
Bila sayang bangun, sayang rasa masalah tuh dah kurang sikit.
Sejak sayang couple dengan bie,
Sayang dah takdak hati dengan sesapa.
Otak asyik fikirkan bie.
Dah takdak minat nak layan orang lain.
Sayang terlalu sayang bie.
Sayang taktau camna nak tunjuk.
Tapi sumpah sayang sayang bie sangat sangat.
Sayang tak pernah rasa macam nie,
Sayang tak pernah terlalu sayangkan sesapa.
Bie yang pertama dan harap bie yang terakhir.


✿ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ini! ✿

No comments :

Post a Comment

Post a Comment