72 Makwe Pakwe telah membaca entry ini
Hip hip hoorey, hahaha. 
Alhamdulillah, satu bulan sudah maa . 
Mesti ada yang cakap, eleyh minah nie. Baru sebulan couple dah kecoh.
Punya pasai lhaa. Relay kiterrr .
Untuk Ammar yang gemok dan sentiasa comel dihati ini. Cewahhh.
Kite pun taktahu lhaa apa yang awak buat kat kita . 
Kite jadi sayanggggggg giler kat awak tahu . 
Awak bomohkan kite eh ? Hahaha. Takpa. Kite tak kisah.
Semalam kite jealous tahu, jealous sangat sehari kite tak tido, hmm. 
Pikirkan awak je, tak pernah pernah kite jadi camni .
Kite tak reti jealous jealous nie tapi ngan awak, kita dah reti .
Sebelum nie ngan ex kite, siap kantoi kes ngan perempuan lain pun kita boleh buat relax lagi.
Tapi dah nak jealous kan, nak buat camna. 
Kite sayang awak tahu, sayang sangat sangat .
Kalau boleh kite nak awak jadi suami kita nanti. 
Ada anak anak yang comel *nampak gatainya disitu*
Hahaha, eh betoi lhaa, harapan yang tinggi nie kite bagi dekat awak. 
Tapi kalau jodoh kita tak panjang.....hmmm. Entah lhaa. Malas pikir.
Tapi kan kite harap sangat sangat sangat sangat, awak yang terakhir dalam hidup kite.
Kite dah penat awak, couple putus, couple putus, kita penat sangat.
Kite banyak kali rasa sakitnya hati, kecewa, marah, dendam. 
Kite taknak rasa dah semua tuh. 
Sejujurnya kita bahagia dengan awak, sangat bahagia.
Awak bagi kite perhatian, awak bagi kite kasih sayang. Wahhh.
Memang lhaa terlalu awai kalau kite nak judge awak tapi kite harap selamanya awak camni. Mohon selamanya jangan berubah sayang.



✿ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ini! ✿

No comments :

Post a Comment

Post a Comment