72 Makwe Pakwe telah membaca entry ini
Holla baby, 
Just kat sini ja boleh luah perasaan, 
Yuyun bukan jenis yang suka tulis diary,
Coz sumpah, Yuyun akan hilangkan diary tuh. 
Maklum lhaa jenis pelupa, 
Takda apa pun sebenarnya nak cakap, 
Just nak cakap Yuyun tersangat bahagia,
Sangat sangat sangat bahagia, sumpah. 
Yuyun tak pernah rasa bahagia macam nie even dah ramai lelaki yang muncul dalam hidup Yuyun.
Serious talk, Yuyun bukan jenis yang setia suatu masa dahulu. 
Laki muncul dalam hidup Yun, silih berganti.
Biasa lhaa kan, semua orang pernah rasa kisah pahit.
Putus cinta, cinta pertama, walaupun zaman cinta monyet.
Tapi benda tuh tinggal kesan yang mendalam bagi Yuyun.
And  after that Yuyun tak percaya sangat erti ' SETIA ' nie,
Bagi Yuyun, semua tuh sampah, sampah yang busukkan hidup.
Yuyun takkan pernah menangis sebab laki.
Bagi Yuyun, aku boleh hidup takdak lelaki, semua sama ja. 
Sampai satu tahap, membe panggil Yuyun hati kering, 
Perempuan takdak perasaan, perempuan kejam.
Hahaha, im just make ugly face and say ' do i care? '.
Prinsip Yuyun dari dulu lagi, ' sekali hang jadi ex aku, jangan mimpi nak getback balik '.
Walaupun lelaki tuh menangis, merayu, Yuyun tak pernah kisah. 
And now, im fall in love. I swear. 
He's is my first love. I don't know how, I don't know why, i just did. 
Nothing special about him, but he's can make me smile like crazy girl. Hahahaha.
Serius Yuyun baru tahu perasaan jatuh cinta sebenarnya.
Dia buat hidup Yuyun penuh dengan pelangi. Warna warni gitu. 
Dengan dia, peragai Yuyun boleh berubah 360 darjah.
Bukan control ka apa.
Dari Yuyun yang hati kering, boleh berubah jadi someone yang sensitif, *Yuyun terlalu kuat jeles sekarang*
Dari seorang yang taktahu pujuk, Yuyun dah tahu sekarang.
Dari seorang yang hati batu, menjadi seorang yang sweet umpama gula gula kapas. *Aiseymen*.
And Yuyun ngaku Yuyun sayang dia sepenuh hati. 
Pelik kan? Baru ja kenai tapi dah gila macamni, 
Entah lhaa, cinta tak perlukan sebab, tak perlukan jangka masa. 
Yuyun cuma boleh harap, relay nie sampai bila bila. 
Sampai dapat anak anak yang comel.*Yuyun janji Yuyun tunggu sampai saat tuh*. Hahaha .

*Muhammad Ammar Bin Zainudin
Baby hati gua yang sentiasa comel dihati, dijantung dan dibuah pinggang. Hahaha.


✿ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ini! ✿

No comments :

Post a Comment

Post a Comment