72 Makwe Pakwe telah membaca entry ini
Holla~ Yuyun dah masuk politeknik, I'm a big girl now. Wuhuuu. 
A little sad coz kena tinggai my mum my baby and my family of course . 
But i get new friend :) 
Hmm, minggu minggu sebagai student yang agak busy. 

Yuyun update nie bukan sebab nak cerita pasai study, 
1mengantuk kalau cerita bab study. 
Kita cerita pasai lain pulak, guess what ? 
PUTUS CINTA AGAIN . 
Ouchh . Sakit nya hati, terseksa, terluka, berdarah, 
hahaha, drama drama drama. 

Takda lhaa seteruk tuh. Bohong lhaa kalau tak terkilan kan, 

ada lhaa jugak sayang tuh sikit, tapi bertahan 6 bulan ja. 
Tuh orang tua tua cakap jgn banyak berjanji, kita taktau apa yang jadi masa depan . 
Biar lhaa , tuh urusan ' DIA ' dengan janji janji dia . 

Padahai dulu dia yang sibuk nak ngorat i yang gojes nie, 
siap berebut dengan membe dia lagi . huh *flips hair*. 
Gua tak heran sangat pun and takda rasa sangat kehilangan tuh sebab memang selalu jarang contact, 
dia always buat peragai, merajuk and marah marah . 
Dia 25 years old already tapi peragai mcm budak budak 5 tahun . 
Lagipun busy ngan student, 
nak biasakan diri dekat Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin yang gila bapak besaq tuh . 
Memang gua tak rasa papa lhaa even dah clash dengan dia . 
so dengan segala hormatnya bye bye sayang ku ucapkan .


✿ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ini! ✿

No comments :

Post a Comment

Post a Comment